Húzóköteles útmérés Wachendorff SZG kábelrendszerrel
2021.08.19.
Húzóköteles útmérés Wachendorff SZG kábelrendszerrel
A Wachendorff SZG rendszer különösen jól alkalmazható, olyan területeken, amikor azt vizsgáljuk, hogyan lehet a legbiztonságosabban és leghatékonyabban érzékelni, például az emelődaru gémek, hidraulikus hengerek vagy csigás szállítószalagok stb. helyzetét, sebességét vagy megtett út hosszát.

A Wachendorff  SZG rendszer különösen jól alkalmazható, olyan területeken, amikor azt vizsgáljuk, hogyan lehet a legbiztonságosabban és leghatékonyabban érzékelni, például az emelődaru gémek, hidraulikus hengerek vagy csigás szállítószalagok stb. helyzetét, sebességét vagy megtett út hosszát.

SZG rendszerek jellemzői:

Az ilyen rendszerekkel szemben támasztott fő követelmények határozzák meg a Wachendorff által kínált megoldásokat:

  1. Gyors és rugalmas telepítés.
  2. Robusztus kialakítás, magas, akár IP65 védettséggel.
  3. Pontos mérés az optimális kábelvezetés és az állandó kábelfeszítésnek köszönhetően a teljes mérési tartományban.
  4. Nagy felbontás és nagyfokú pontosság.
  5. Rugalmas interfész kezelés, az inkrementális impulzusokon keresztül a legfontosabb buszinterfészekig.
 
 

Az új SZG kábelrendszerekkel a Wachendorff tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek. A rendszer gyorsan és egyszerűen telepíthető. A kompakt kialakításnak köszönhetően a helyigény minimálisra csökkent. A kábelkivezetés helye a rögzítő elem segítségével egyedileg meghatározható.

A kábelrendszer robusztus kialakításának köszönhetően a Wachendorff inkrementális és abszolút jeladói kritikus területeken is alkalmazhatóak. Ilyenek például a kikötői daruk vagy hűtőházak szállítórendszerei.

A WDGI58B sorozat inkrementális jeladóival vagy a WDGA58B abszolút jeladóival az ideális felbontások és interfészek tökéletesen megvalósíthatóak.

Online katalógus


Forrás : https://www.ntk-kft.hu