Fényfüggönyök védőburkolatban
2021.04.12.
Fényfüggönyök védőburkolatban
Számtalan olyan esettel találkozhatunk a különböző iparágakban, ahol felmerül az igény, hogy fényfüggönyünket védjük a környezeti hatásoktól.

Iparáganként más és más szempontok lehetnek fontosak.

Alábbi rövid cikkünkben bemutatjuk a Schmersal cég sokoldalú magas védettségű SLC/SLG fényfüggöny rendszerét.Számtalan olyan esettel találkozhatunk a különböző iparágakban, ahol felmerül az igény, hogy fényfüggönyünket védjük a környezeti hatásoktól.

Iparáganként más és más szempontok lehetnek fontosak.

Alábbi rövid cikkünkben bemutatjuk a Schmersal cég sokoldalú magas védettségű SLC/SLG fényfüggöny rendszerét.

Talán az egyik leggyakoribb kérés, hogy a külső környezeti nedvességtől védjük eszközünket. Bizonyos esetekben a véletlen ráfröccsenés ellen kell védelmet nyújtani, olykor pedig a napi fertőtlenítés, géptisztítást kell megoldani biztonságosan.

A Schmersal SLC/SLG 440 IP69 sorozata, mint a neve is mutatja, IP69K védelmet biztosít a por és víz ellen. A magas tömítettségnek köszönhetően az eszköz akár magasnyomású mosóval is tisztítható. ECOLAB minősítéssel rendelkezik, így eleget tesz az élelmiszer- és gyógyszeripar higiénikus elvárásai által támasztott követelményeknek is.

A védőcső anyaga polikarbonát, ami rendkívül magas mechanikai védelmet biztosít. Ez a másik fő szempont, ami miatt partnereink ezt a terméket választják olyan alkalmazásoknál, ahol előfordulhat például forgács- vagy kő felverődés, vagy egyszerűen csak valamilyen mozgó tárggyal való véletlen ütközés lehetősége (pl. kézi kocsi, munkadarab, stb.).

Alábbi videó jól szemlélteti ennek az egyszerű eszköznek a megbízhatóságát.

A burkolat külön is megrendelhető, vagy kompletten is szállítható  Schmersal SLC/SLG440 sorozatokhoz.

Tovább az online katalógushoz:
Fényfüggönyök
 Védőburkolatok


Forrás : https://www.ntk-kft.hu