Precíz sebesség-, hossz- vagy pozíciómérés Wachendorff rendszerekkel (LMS MA; LMS LA12)
2020.05.25.
Precíz sebesség-, hossz- vagy pozíciómérés Wachendorff rendszerekkel (LMS MA; LMS LA12)
- Helytakarékos és megbízható rendszerek a sebesség, a hosszúság vagy a pozíció méréséhez
- Akár 0,008 mm/impulzus vagy akár 0,003 mm/impulzus a kiváló mérési eredményekhez
- Bármely felületre alkalmazható
- Gyorsan és egyszerűen felszerelhető és beállítható


Pontos pozícionálás Wachendorff LMS MA rendszerrel

Inkrementális vagy abszolút jeladók használatával

Alkalmazási példa a csomagolástechnikában egy tekercsvágó és csévélő berendezésen. Pontos mérés közvetlenül a futófelületen.


További videók:

Pozíciók, sebességek, hosszok megbízható és pontos mérése

A Wachendorff Automation több mint 25 éve fejleszt és gyárt rendszereket és forgó jeladókat a világ minden részén alkalmazott ipari felhasználásokhoz. Eszközeik beépülnek különböző mechanikus szerkezetekbe, liftekbe, mobil berendezésekbe vagy akár megújuló energia területére.

A több mint 1500 megvalósított vevői változat bizonyítja a cég rugalmasságát és a teljes odafigyelést az ügyfél igényeire. A forgó jeladók és rendszerek magas mechanikai és elektromos stabilitása miatt, 5 éves garanciát vállal a gyártó termékeire. - Ez a világon egyedülálló!

Támogatjuk partnereinek már a tervezési szakaszban. Erősségünk abban rejlik, hogy pontosan illesztett rendszert ajánlunk a hossz- vagy pozíció mérési feladatokhoz.

Ezekkel a rendszerekkel például a szállítószalagok, film / papír anyagok vagy kartoncsomagolások helyzetét, sebességét és haladási hosszát biztonságosan és hatékonyan lehet megállapítani.

Ideális megoldást nyújtanak a legmagasabb követelményekhez az LMSMA2x/3x mérőrendszerek.
Állandó és pontos mérési eredmények az optimális, alacsony csúszásmérésnek köszönhetően a legváltozatosabb körülmények között is.

A kis helyigény a kompakt kialakításnak, a hosszú élettartam a nagy mechanikai szilárdságú alkatrészeknek köszönhető. Gyorsan és rugalmasan felszerelhető különböző alkalmazásokhoz.

A tudás a részletekben rejlik... időt takaríthat meg egy rendszerrel

Optimalizáltuk a teljes rendszer beállítási lehetőségeit, amely a központi rugóval ellátott rugókaron alapul. Ez az alábbi konstruktív és értékes előnyöket nyújtja:


Gyorsan felszerelhető - közvetlenül a gépre ... az LMS MA2x hosszmérő rendszer

A felszereléshez egyszerűen lazítsa meg az alaplapot a kerékről, és rögzítse a géphez az Ön által meghatározott helyzetben.

A kék alaplapon elhelyezkedő furatok a piacon fellelhető általános profilméretekhez igazodnak. A központi rögzítő csavar tesz lehetővé a mérőrendszer csatlakozását az alaplaphoz. Egyszerűen állítsa be az előnyomást, és húzza meg a központi csavart. Készen is van!


Könnyen felszerelhető – előre összeállított konfigurációban

Abban az esetben, ha nem lehetséges a közvetlen rögzítés, akkor nagy segítséget nyújt a sokoldalúan variálható szerelőkar az installálásban. A 36 pozíción állítható fejrész és hosszúkás horony teszi igazán sokoldalúvá és precízzé a szerkezetet.


Pontos pozícionálás jelölőrendszerekhez az LMS LA12 segítségével

Az új LMS LA12 mérőrendszer egy tökéletesen hangolt, előre összeszerelt komplett rendszer a jelölés és a címkézés területén történő használatra.

A rendszer tartalmaz egy inkrementális jeladót a WDGI sorozatból, egy 25N-os nyomóerőt biztosító tartót, és egy csúszásmentes kereket, ami a leg különbözőbb felületeken is megfelelő taradást biztosít. Ez a rendszer fontos szerepet játszik a címkék pontos pozíciójának elhelyezésében.

A csomagolási folyamat utolsó szakaszában a termékcímkéző vagy jelölőrendszer ezt a pontos helymeghatározási információt használja fel a jelölések pontos elhelyezéshez a legkülönbfélébb alkalmazások esetén.  (karton dobozok, csomagolások, palackok, stb…)

A mérőrendszer alkatrészei tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így garantálják a legnagyobb pontosságot és a hosszú élettartamot.

További részletes adatlapok


Forrás : https://www.ntk-kft.hu